mood: :-)
nyt soi: "The kill", 30 seconds to mars
syö/juo: nothing


» sain tänään kuulla koko ajan korvan juuressa "pissis pissis pissis" ERÄÄLTÄ NIMELTÄ MAINITSEMATTOMALTA ANNIKALTA. =) juu, olen tosi hurja pissis, kun käytän pantaa että saisin hiukset kuriin jotenkin ja jos laitan hiukset "ylös" pannalla, olen vielä suurempi pissis vaikka koitan vaan elää rumien otsahiuksieni kanssa. -.- mutta joo, annikaa miellyttääkseni (..not) ostin ruskee-keltaisen villaraitapaidan. se on ihan kiva, vaikka tekeekin musta mielestäni aika lihavan näköisen.

» en ole vieläkään saanu kirjoitettua yhtä ainekirjoitusta, jonka piti olla ennen TET-viikkoa (viikko 5) valmis. oikeastaan työnalla on yksi isompi ainekirjoitus ja yksi ihan pieni, muutaman sivun mittainen. huoh. ajattelin kirjoittaa ne molemmat uudestaan ja alusta koneella puhtaaksi, jotta voisin vähän muutella niitä samalla.

» tänään (nyt soi: "Evil has no boundaries", Slayer) häpäisin Cliff Burtonin ja se vituttaa. kuviksessa piirretään kasvokuvia, aiheena "Kasvot sumussa", ja päätinpä sitten tehdä Cliff Burtonin. toki luulin, että siitä tulee ihan siedettävän näköinen (ei, en pidä itseäni mestaripiirtäjänä), mutta eeeei... menin pilaamaan sen aluksi niillä silmillä, joista sitten muokkasin pelkät mustat kuopat, mutta kuviksenope sanoi että se näytti hyvältä niin, koska aiheenakin oli kasvot sumussa. no, aloin sitten tarkemmin sitä tutkailemaan ja tajusin, että sen vartalo on aivan liian kapea (levennän sitä ens kerralla) ja pää liian semmoinen... lyhyt. (nyt soi: "Swansong for a raven", Cradle of Filth)

» saatiin nähdä matikan kokeiden numerot. todellakin meni tämä koe huonosti, sain 6+. maikkakin sano, ettei menny nyt oikein hyvin mulla. stna. matikka on kyllä ihanaa ja osaan sitä, silti unohdan aina kokeessa kaiken. :<