mood: väsyttää
nyt soi: "Wildest dreams", Iron Maiden
syö/juo: -

» vihaan tämän blogin ulkoasua, koska se ei muistuta yhtään mua ja en osaa tehdä uutta, jotta se näyttäisi hyvältä, mutta voin yrittää vielä tänään. en saanut yhtään ystävänpäiväkorttia, mikä ei kyllä sinänsä haitannut yhtään, koska en mäkään antanut kenellekään kortteja. en ole ikinä muistanut ketään mitenkään erikoisemmin lahjoilla tmv. tilpehöörillä ystävänpäivänä. .. sain mä julialta sydämen poskeeni ja muutamia haleja ihmisiltä. :>

» oli kiva katsella yhteiskuntaopin tunnin alusta 20 minuuttia abeja ja niiden hienoja pukuja. joku oli pukeutunut Saw'n Jigsawiksi, jota enni sitten säikähti ihan hemmetin paljon, kun se tuli yhtäkkiä kulman takaa vastaan. :-D santtu sai ilmeisesti jotain einsteinin ihmekarkkia niiltä (siellä oli joku hullu tiedemieskin) koska sen hampaat värjäyty sinivihreeks. >X----DD se oli pelottavan näköinen. (nyt soi: "The evin that men do", Iron Maiden)

» tänään meinasin myöhästyä koulusta, koska rakas koirani ei pissannut. >:--( olen monestikin meinannut myöhästyä sen takia, kun se ei voi tehdä tarpeitaan, vaikka menen tonne ulos kökkimään tarpeeksi aikaisin. sitten koko aamu menikin ihan giggeli otsassa ja angstiini join kaksi pillimehua ja söin yhden suklaapatukan. noh, oli se sen arvoista.